Концепцията на клуба

 

     Защо всеки знае името ти? В нашия клуб има ядро от постоянни посетители, които добре се познават. Когато дойде нов човек, чието име не знаете, можете да погледнете в списъка на присъстващите и да видите той как се казва. Добре е, когато говорите с другите членове на клуба, да се обръщате към тях по име. Много от нашите членове са известни личности и е срамота да не им знаете името.

     Каква е целта на клуба? Тук ще можете да научите повече за предстоящите театрални постановки, ще можете да се срещнете на живо с някои от вашите любими актьори, но най-вече това е място където да се видиш и да поприказваш със стари приятели.

     Длъжен ли съм да пия на бара? В нашия клуб не си задължен да седиш и да се наливаш на бара. Може просто да се забавляваш и да си приказваш, а може просто нищо да не правиш. В нашия клуб се плаща такса престой. Тази такса е минимална, почти символична, но тя те освобождава от задължението да консумираш.

     Какво представлява таксата престой? За всеки час прекаран в клуба посетителите на клуба ще платят някакви стотинки. Таксата за престой е минимална и освен това, вероятно няма да ви се наложи да я платите цялата, защото върху тези стотинки има и отстъпка. Кой каква отстъпка ще получи се определя от една игра, която се играе в клуба.

     Какво представлява играта? Участниците събират лайкове за това кой е най-усмихнат и приветлив. Тези, които имат най-много лайкове, печелят играта. Посетителите разделяме на десет равни групи, в зависимост от това кой колко лайка е събрал. Различните групи получават различна отстъпка. Процента на отстъпката може да достигне до 90%. Този процент може да бъде дори и над 100, което значи че победителите в играта не само, че няма да плащат, а напротив, ние ще им платим.

     Ето таблица с отстъпките на десетте групи:
 
1 групаняма никаква отстъпка
2 група10% отстъпка
3 група20% отстъпка
4 група30% отстъпка
5 група40% отстъпка
6 група50% отстъпка
7 група90% отстъпка
8 група      не плащат нищо за престоя си, вместо това ние им плащаме 10%, от това което е таксата им за престой (тоест отстъпка от 110%)
9 група      не плащат нищо за престоя си, вместо това ние им плащаме половината, от това което е таксата им за престой (тоест отстъпка от 150%)
10 група      не плащат нищо за престоя си, вместо това ние им плащаме толкова колкото е таксата им за престой (тоест отстъпка от 200%)

Вижте как изглежда таблицата, където групите съответстват на реално събраните лайкове от миналата седмица.

     Какъв е смисъла на играта?

     Как се събират лайкове? Това зависи от това колко си усмихнат и приветлив и дали другите посетители са те оценили и са те лайкнали. Не е все едно кой те лайква, защото на различните хора лайкът тежи различно. Колкото повече са похарчили, толкова повече точки са натрупали и по-тежък е лайкът им. Още за лайковете и за натрупаните точки

     Как аз да лайквам другите?


     Това е новата концепция на клуба. Ако искате вижте каква беше старата концепция.