Програма

 Четвъртък (29 септември, 2016 г.)
За първи път се събираме в Бар-Мар!

 19:00 – Начало.
 19:30 – DJ MIX парти (рок, поп, денс).
 20:00 – Ще проведем конкурс за актьорско майсторство за непрофесионалисти.
     Прочетете правилата на конкурса и се запишете за участие.
 21:00 – Ще изтеглим томбола и ще раздадем разни дребни подаръчета.
 21:30 – Както традицията повелява, ще изядем една еклерова торта от Лагуна.
 22:00 – DJ партито продължава!
 22:30Димитър Бакалов ще ви покани да посетите премиерата на „Секси пране“ (15 октомври в „Сълза и Смях“). Изпълнители Албена Колева и Димитър Бакалов. Купете си билети!
 23:30 – Ще обявим края на гласуването за конкурса за актьорско майсторство и ще наградим победителите.
 24:00 – Край на купона и разотиване на множеството.

 
 Вход: За да влезеш в клуба трябва да се регистрираш и да ти дадем клубен номер. Виж как става това. Ако не искаш да се регистрираш, може да влезеш като анонимен, но тогава ще ти вземем 7 лв. вход. По-добре се регистрирай, защото анонимните, освен че плащат вход, плащат и по-скъпо когато си взимат нещо от бара.

  Ако някой от членовете на клуба използва от времето си за канене на гости и те покани като свой гост, тогава не плащаш вход, дори и да не си се регистрирал.

 Меню: Вижте менюто, което се предлага на бара.

 Тарифа: В началото ще бъде 30 стотинки/час. В праймтайма (от 21 до 24 часа) ще стане 50 стотинки/час. После ще бъде 20 стотинки/час.

  Таксата е минимална, почти символична. Освен това, вероятно ще платите дори и по-малко, защото върху тези стотинки има и отстъпка. (Прочетете концепцията на клуба.)

 Цигари: За пушачите има уютно местенце пред входа на Независим театър, където могат да пушат и да се наслаждават на спокойствието на една тихата софийска уличка, а за непушачите има чист въздух, защото забраната за пушене се спазва стриктно.

 Споделено пътуване: Тъй като градският транспорт не работи до късно, а местата за паркиране са кът, ще ви помолим да пътувате споделено с другите членове на клуба. Може да си разделите таксито или ако сте с кола да вземете някой, който е във вашата посока. За да ви помогнем да организирате вашето споделено пътуване, ще ви направим един тул, в който ще можете да обявите в коя посока пътувате и приблизително кога ще си тръгнете. Така по-лесно ще откриете хора живеещи във вашата посока и няма да има нужда да обикаляте и да питате наред: „Ти в коя посока си? Ама ти с кола ли си?“

  Никога не шофирайте след употребата на алкохол! По-добре използвайте споделеното пътуване и намерете някой трезвен, който да ви закара до дома ви.


 

Вижте каква беше програмата първите шест сбирки на клуба.