При първо идване

 

     Трябва да се регистрираш и да ти дадем клубен номер.

     Регистрация. Най-лесно става, ако имаш Фейсбук. Тогава е достатъчно едно кликване върху бутона "Log In With Facebook". Може да се регистрираш и с твоя имейл адрес. Тогава ще трябва да попълниш една форма.
 

     Клубен номер. За да ти дадем клубен номер, трябва да захраниш електронния си портфейл най-малко с 10 лева. Това може да стане дистанционно оттук или като дойдеш на място. Веднага след като захраниш портфейла си ще получиш клубен номер. С този номер ще можеш да плащаш на бара. Ще трябва само да кажеш на бармана кой е твоя номер и той сам ще вземе парите от електронния ти портфейл.

     Ще можеш сам да се чекваш при влизане и излизане от клуба и дори да се самотаксуваш, когато си вземеш бира от хладилника.

     Ако не успееш да изхарчиш десетте лева при първото си посещение, те ще останат за следващото ти идване и евентуално за плащане на таксата за престой (ако не си събрал достатъчно лайкове и ако се налага да платиш вместо да получиш).

     Ако някой от членовете на клуба използва от времето си за канене на гости и те покани като свой гост, тогава отпада изискването да захраниш електронния си портфейл с 10 лева. Ще ти дадем клубен номер, дори и нищо да няма в портфейла ти, защото се предполага, че този който те е поканил ще те почерпи и на теб пари в портфейла не са ти нужни.