Клуб „Everybody Knows Your Name“

 
 
 
  Мога ли да дойда без придружител?

По принцип сам човек никъде не може да отиде. Някои отчаяни самотници ходят сами на кино, но и това не си е работа. Седиш сам в тъмния салон и няма на кого две думи да кажеш. Единствените места, където човек може да отиде без придружител, това са селската кръчма и нашият клуб. В кръчмата, дори и никого да няма, ще си говориш с кръчмарката и няма да скучаеш. В селската кръчма ти познаваш кръчмарката, познаваш и посетителите. Същото е и в нашия клуб, с тази разлика, че на кръчмарката й викаме домакиня.

Съвременният човек има огромен проблем с организацията на свободното си време. Работиш като вол цял ден в офиса и вечерта ти се иска да отидеш някъде да се видиш с приятели. Уви, не може просто да си вземеш шапката и да отидеш някъде. Трябва предварително да си го организирал. Звъниш на Пешо и го каниш да пиете по бира. Да, ама той тази вечер бил зает. След това звъниш на Иванчо, Драганчо и Петканчо. Накрая намираш приятел, който има време да излезе с теб, отиваш в бара, сядаш и започваш да скучаеш, докато чакаш твоят човек да преодолее задръстванията.

Навремето не е било така. Нямало е нужда да звъниш на Пешо. Отиваш в селската кръчма и Пешо е там или ако не е там, скоро ще дойде, а и да не дойде, в кръчмата има достатъчно познати и приятели, с които ще си изкараш супер и без да чакаш Пешо.

Нашият клуб е точно като една такава селска кръчма. Няма нужда да звъниш на Пешо, Иванчо и Драганчо. Отиваш направо в клуба и има голяма вероятност да ги намериш там. Ако искаш да си по-сигурен, че ще видиш приятелите си, може да отбележиш на сайта на клуба, че тази вечер планираш да си там. Така, който иска да те види, може да дойде специално заради теб и да те види. Преди да решиш дали тази вечер ще ходиш в клуба, може да погледнеш кои са заявили, че ще бъдат там. Може да погледнеш и колко хора в момента са там. На нашата страница можеш да видиш от вкъщи колко човека има в момента в клуба, колко са мъжете и колко са жените. Дори можеш да видиш част от посетителите като име и снимка, но това са само тези посетители, които специално са разрешили да можеш да ги виждаш отвън. Останали посетители са видими само на екрана, който е вътре в клуба.


 

<<Предишна         Назад към everybody.bg         Следваща >>