Клуб „Everybody Knows Your Name“

 
 
 
  Какво може да се прави?

Първо да кажем какво не може. Забранено е пушенето. На който му се пуши, излиза на чист въздух и там пуши. Още по-забранено от пушенето е слушането на чалга. На който му се слуша подобна музика, да си потърси друг клуб. Друго ограничение идва от това, че гостите на клуба могат да доведат децата си. По тази причина не може да се прави нищо от нещата, които не трябва да се правят в присъствието на малки деца.

Основното забавление в нашия клуб е общуването с интересни хора. Хората идват при нас не заради храната, не заради музиката, нито пък заради тъпите игри от типа на домино. Целта на посещението при нас е социалният контакт. Не бъркайте социалния със сексуалния контакт. Нашият клуб е обществено място, на което присъстват малки деца, и затова тук не им е мястото на сексуалните контакти.

Една важна разлика между нашия клуб и останалите е, че при нас се танцува много и можете да танцувате по всяко време. В другите клубове се танцува малко, и то само след полунощ. Причината за тази разлика е в начина на заплащане. В другите клубове, за да ти вземат парите, трябва да те закотвят на масата и да те накарат да консумираш. Ние ти взимаме парите дори и без да си консумирал и затова няма нужда да те тормозим, да те държим вързан за една маса и да те караме да се наливаш с алкохол. В другите клубове има професионален DJ, чиято задача е зорко да следи никой да не танцува преди полунощ. След полунощ те ще ви оставят малко да потанцувате, но ще ви прекъсват от време на време с някоя гадна песен, за да ви накарат да седнете и да консумирате. При нас няма DJ и музиката се пуска главно от посетителите. Затова при нас когато си поискате може да слушате каквото си поискате.


 

<<Предишна         Назад към everybody.bg         Следваща >>