Клуб „Everybody Knows Your Name“

 
 
 
  Какви са правилата?

Както казахме, идеята ни е в нашия клуб да се чувстваш сякаш си поканен на рожден ден, с тази разлика, че при нас не е нужно да се набутваш за тъпи подаръци, които след това рожденикът ще се чуди на кого да ги преподари. Както на рождените дни, така и при нас в нашия клуб не съществува понятието запазена маса. Ако на твоята маса има свободно място, всеки може да седне. Ако станеш и отидеш да танцуваш или да си вземеш нещо от бара, като се върнеш, може да завариш някой седнал на твоето място. В тази ситуация е добре да се разберете културно, както би постъпил, ако си на рожден ден и не желаеш да се конфронтираш с другите гости. Ако не сте прекалено дебели, бихте могли да решите проблема, като се сместите двамата на един стол. Каквото и да правите, трябва да го правите така, че да не пречите и да не дразните останалите гости.

В нашия клуб посетителите имат много големи права. Вътре почти всичко е безплатно, а консумацията на бара е на цени като в бакалницата. Дори разрешаваме внасянето на храна и безалкохолни напитки отвън. Само твърдият алкохол ще е скъп, но това е, за да не се напълни клубът с алкохолици.

Тук имате голяма свобода, но все пак имате и задължения. Трябва да съдействате на домакинята. Важно е да пазите чисто и да не правите свинщини. Когато някъде нещо сте изцапали или счупили, редно е да го оправите. Домакинята има ангажимента да поддържа реда и да забавлява гостите и вие трябва да й помагате. Ако си забавен, може да разказваш вицове и весели истории, ако си темерут, който гледа лошо, може да използваш този лош поглед, за да помогнеш на домакинята да поддържа реда.

Едно от задълженията ти е да си дружелюбен спрямо другите гости и най-вече спрямо домакинята. Важно е да си изкараш добре и да допринасяш за това хората около теб също да са добре. Ако не те харесат домакинята и останалите гости, това ще се отрази лошо на рейтинга ти и ще направи престоя ти в клуба значително по-скъп.

Прочетете още правилата за съхранение на информацията ви.


 

<<Предишна         Назад към everybody.bg         Следваща >>