Клуб „Everybody Knows Your Name“

 
 
 
  Система за гласуване

Това, че можеш да гласуваш за останалите гости на клуба, е много важно. По този начин на всеки член на клуба се изчислява неговият персонален рейтинг. Хората, които са готини и не дразнят излишно селяндурите, ще имат по-висок рейтинг, а на тези с най-високия рейтинг ще им се опрощава част от сметката, която дължат за престоя си през седмицата. Тези, които са с много нисък рейтинг, не само че няма да получат отстъпка от седмичната си сметка, но може дори и да загубят статута си на членове на клуба. Не е все едно дали си член на клуба или обикновен посетител, защото членовете влизат в клуба така, както влизат у дома си. Казват едно „добър ден“ на човека, който е на входа и влизат, докато обикновените посетители трябва да бъдат препоръчани от някой клубен член, който да гарантира за тях или да изчакат в преддверието домакинята да излезе и да ги пусне да влязат.

Не е все едно кой гласува за теб, защото на различните посетители гласът им тежи различно. Теглото на гласът ти се определя от това колко си похарчил. Тоест, ако ти си седял много време в клуба и си натрупал големи сметки на бара, твоят глас ще тежи много. Тогава ти ще можеш да определяш, кой е готин и кой не е. С две думи: „Който плаща, той поръчва музиката“.

Тази система за гласуване ще позволи на готините да идват в нашия клуб, дори и да нямат големи финансови възможности. От друга страна, хората с по-добро материално положение ще оставят повече пари в клуба и ще поемат по-голяма тежест, но за сметка на това ще получат и повече отговорност.

Гласувайки за другите гости вие може да насърчите готините и да направите престоят им в клуба почти безплатен. Можете и да накажете неприятните типове, като направите престоят им много скъп и по този начин да ги изгоните от клуба.


 

<<Предишна         Назад към everybody.bg         Следваща >>